Cautare

Termeni Legali PDF Imprimare Email

Copyright © 1998-2008 EURO AVIA®

Inregistrare: EURO AVIA® - Green Energy Technologies este inregistrata ca nume comercial la Registrul Comertului, iar EURO AVIA®ca marca la Oficiul Roman de Stat pentru Inventii si Marci (O.S.I.M.) – 2005.

Toate drepturile rezervate. Nu reproduceti fara permisiunea companiei EURO AVIA®.

Acest website impreuna cu tot continutul sau, inclusiv texte, grafica, logo-uri, pictograme, imagini, software, precum si prezentarea inclusa apartin companiei EURO AVIA®. Design-ul si schita generala a acestui website sunt proprietatea exclusiva a companiei EURO AVIA® si, sub nicio forma, nu pot fi folosite, copiate, distribuite sau expuse. EURO AVIA® are drepturi de proprietate asupra tuturor marcilor si logo-urilor, fie ca sunt inregistrate sau neinregistrate.

Aspecte Juridice

Desi s-au facut toate eforturile pentru a garanta ca informatiile din acest site sunt corecte si contin cele mai noi informatii, acestea nu reprezinta consiliere legala sau profesionala.

Nu ne asumam nicio responsabilitate legala sau de alta natura, pentru erorile, omiterile, afirmatiile sau greselile din paginile acestui site.

Sub nicio forma, compania EURO AVIA® - Green Energy Technologies S.R.L. nu va fi responsabila fata de Dvs. pentru nicio paguba (inclusiv pagube produse in mod logic, intamplatoare sau deosebite, pierderi de castiguri sau economii, fapte sau actiuni ilegale, care rezulta din utilizarea paginilor de pe acest website sau altele ce pot avea legatura cu acest site in mod ocazional).

 
13 Jun 2024

Ulti Clocks content
w06.jpg

s04.jpg

s01.jpg

s02.jpg

n (4).jpg