Cautare

Cariere PDF Imprimare Email

Compania EURO AVIA® – Green Energy Technologies [EA GE-T] iti ofera posibilitatea de a te alatura unei echipe ambitioase, inovatoare, orientate spre performanta, avand oportunitatea de a te dezvolta si a evolua intr-un mediu tanar si dinamic.

Ca membri ai acestei echipe, lucram impreuna pentru a atinge obiective comune, pentru a crea si consolida relatii profesionale puternice, condusi de un spirit de parteneriat si respect reciproc.

Suntem intotdeauna deschisi spre a primi in echipa noastra tineri talentati care isi doresc sa se perfectioneze continuu. Devenind parte a echipei EA GE-T vei avea sansa unei dezvoltari continue a capacitatilor si experientei tale.

Alatura-te echipei noastre!

Cum sa aplici?

Crezi ca esti gata sa accepti provocarile noastre? Viziteaza atunci pagina noastra de  posturi disponibile.

Aplica pentru o pozitie

Daca profilul tau se potriveste cu cel specificat in descrierea postului, te rugam sa ne trimiti CV-ul tau si o Scrisoare de Intentie, in atentia Departamentului de Resurse Umane la adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau prin posta – Str. Avionului, nr. 9, bl. 6B, sc. A, ap. 1, sector 1, Bucuresti, specificand pozitia dorita.

CV-ul va cuprinde in mod necesar urmatoarele date:

  • date personale si contacte;
  • pozitia pentru care candidezi;
  • experienta profesionala si locurile de munca anterioare;
  • studii, specializari si cursuri urmate;
  • cunostinte de calculator si limbi straine cunoscute;
  • referinte.

Numai candidatii selectati vor fi contactati.

Toate CV-urile primite vor fi tratate ca informatie confidentiala

 
13 Jun 2024

Ulti Clocks content
s02.jpg

s04.jpg

w06.jpg

n (9).jpg

n (11).jpg